Δήμος Στροβόλου & Presse Café




Με την ευκαιρία της λειτουργίας του Πολιτιστικού Κέντρου Στροβόλου, το οποίο εγκαινιάστηκε τον Ιούνιο 2014, ο Δήμος Στροβόλου και το Presse Café, 
την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε δημοσιογραφική διάσκεψη, με στόχο τη γνωριμία με τους χώρους και τις εγκαταστάσεις του Κέντρου.

Ο Δήμος Στροβόλου και το Presse Café, με στόχο να γνωρίσετε τους χώρους και τις εγκαταστάσεις του Πολιτιστικού Κέντρου Στροβόλου. Το Πολιτιστικό Κέντρο αποτελείται από το αναπαλαιωμένο κτίριο, όπου διατίθενται χώροι προς ενοικίαση για το κοινό, καθώς και το νέο κτίριο, στο οποίο στεγάζεται η Δημοτική Βιβλιοθήκη. 





Στο αναπαλαιωμένο κτίριο του Πολιτιστικού Κέντρου λειτουργούν αίθουσες ως χώροι διαλέξεων, σεμιναρίων, εκθέσεων, ποιοτικών μουσικών εκδηλώσεων, παρουσιάσεων βιβλίων και άλλων συναφών εκδηλώσεων. Ειδικότερα, λειτουργούν δύο αίθουσες πολλαπλών χρήσεων, χωρητικότητας 60 - 70 ατόμων ανά αίθουσα, το φουαγιέ (χώρος με τζαμαρία), η αίθουσα δεξιώσεων - cocktail room, χωρητικότητας 60 - 70 ατόμων και η αίθουσα συνεδριάσεων (conference room), χωρητικότητας 14 ατόμων. Οι αίθουσες πολλαπλών χρήσεων και η αίθουσα συνεδριάσεων είναι εξοπλισμένες με τελευταίου τύπου εξοπλισμό για τη διεξαγωγή όλων των τύπων εκδηλώσεων. 


Στο νέο κτίριο του Πολιτιστικού Κέντρου στεγάζεται η Δημοτική Βιβλιοθήκη Στροβόλου, η οποία είναι εξοπλισμένη με σύγχρονες εγκαταστάσεις και διαθέτει αναγνωστήρια, αίθουσες εκδηλώσεων και ανεξάρτητη παιδική βιβλιοθήκη. Αποτελεί μια σύγχρονη βιβλιοθήκη, σύμφωνα με διεθνή πρότυπα.

Όλοι οι χώροι του Πολιτιστικού Κέντρου διαθέτουν τις απαραίτητες υποδομές για άτομα με ειδικές ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α), που επιτρέπουν την επίσκεψη και κίνηση μέσα στους χώρους αυτούς. Επίσης, διατίθενται χώροι στάθμευσης, με σήμανση για χρήση από άτομα με κινητικές δυσκολίες.



Το Presse Café Στροβόλου αποτελείται από ένα μοναδικό πολυχώρο με εξωτερικό κήπο, ο οποίος μπορεί να αξιοποιηθεί όχι μόνο για εταιρικές εκδηλώσεις και σεμινάρια, αλλά και για οικογενειακές ή/και κοινωνικές εκδηλώσεις. Το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό του Presse Café μπορεί να ανταποκριθεί στις οποιεσδήποτε απαιτήσεις, διαθέτοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία και καλή διάθεση για εξυπηρέτηση. 











Περισσότερες πληροφορίες 

Έλενα Χ’’ Νικολάου
Events Coordinator
www.Pressecafe.com.cy, email:events@pressecafe.com.cy
Τηλ.:22398000 or 96494925


Comments

Popular

Διπλή διεθνής διάκριση για την ομάδα ρομποτικής του Γυμνασίου Αρχαγγέλου, Λακατάμιας, στο Robotex International

Η εικαστικός Ειρήνη Γκόνου παρουσιάζει τη νέα της έκθεση με τίτλο De Materia Magica

Graphic Stories Cyprus to Represent Cyprus at the Prestigious Festival Eastern European Design (FEED) in Warsaw!