Redefining The Flag Of European Union

[ΕΛ]

Τυπο-γραφικές Μέρες 2017

Συνεπή στο ραντεβού με το κοινό της Γραφιστικής και του Σχεδιασμού για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, τα ερευνητικά εργαστήρια Σημειωτικής, Γλώσσας, Γραφιστικής και Οπτικής Επικοινωνίας του Τμήματος Πολυμέσων και Γραφικών Τεχνών στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, ΣΟΕ (svclab.com) και ΕΕΓΓΕ (lgcrl.com) διοργανώνουν τις Τυπο-γραφικές Μέρες 2017, το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Νοεμβρίου. Μέσα από 4 διαλέξεις κι ένα ολοήμερο εργαστήριο θα παρουσιαστούν και θα αναλυθούν θέματα αιχμής που σχετίζονται με τη Γραφιστική και τον Τυπογραφικό σχεδιασμό. Προσκεκλημένοι ομιλητές στις 25/11 είναι οι Ιωάννης Φετάνης - ο οποίος θα ηγηθεί του εργαστηρίου στις 26/11 με θέμα τον επανασχεδιασμό της σημαίας για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ασπασία Παπαδήμα, Δέσποινα Καννάουρου και Φίλιππος Βασιλειάδης.

Η πρόσβαση στις διαλέξεις είναι ελεύθερη, ενώ δωρεάν και περιορισμένα εισιτήρια συμμετοχής για το εργαστήριο (20 άτομα), στο οποίο θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, είναι διαθέσιμα στο σύνδεσμο: eventbrite

n(eu)
Επαναπροσδιορίζοντας τη σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης

 
62 χρόνια, 28 έθνη, 12 χρυσά αστέρια αποτελούν τη σημαία της Ένωσης.

Παρά τη διεύρυνση της Ένωσης και τη μετάβαση από 6 χώρες-μέλη σε 28, η σημαία της ΕΕ παραμένει η ίδια εδώ και δεκαετίες.

Το εργαστήριο καλεί τους συμμετέχοντες να επαναπροσδιορίσουν τον όρο και τη μορφή της σημαίας της Ένωσης, κατά τρόπον ώστε οι προτάσεις τους για το νέο σύμβολο της ΕΕ να συνδυάζουν το σύγχρονο προφίλ της και την ιστορία της.

Η «νέα» σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, n(eu), θα πρέπει να αντιπροσωπεύει εξίσου όλα τα μέλη, παλιά νέα ή επερχόμενα, και τη συνύπαρξή τους ταυτόχρονα, προς την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση.

Επαναπροσδιορίζοντας τη σημαία, Επαναπροσδιορίζοντας τον εαυτό μας.

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 | 09.00 - 16.00
Αίθουσα ΕΓΡΑ - Πλατεία Ηρώων Λεμεσός
Δηλώσεις συμμετοχής: eventbrite

Το εργαστήριο θα διεξαχθεί στην ελληνική γλώσσα.






[ΕΝ]


n(eu)
Redefining The Flag Of European Union

 
62 years, 28 nations, 12 gold stars constitute the Union Flag.

Despite the enlargement of the Union, and the transition from 6 countries-members to 28, the EU Flag still remains the same through decades.

Workshop invites the participants to redefine the term and the figure of the Union Flag, in a such a way that their proposals for the new EU’s symbol will combine its modern profile with respect to its history.

The “new” European Union Flag, n(eu), should equally represent each and every member, old new or upcoming, and their coexistence at the same time, towards the European integration.

Redefining the Flag, Redefining ourselves.

Sunday 26 November 2017 | 09.00 - 16.00
Iroon Square Limassol
Tickets:
eventbrite
 
The workshop will be conducted in greek.



Comments

Popular

Διπλή διεθνής διάκριση για την ομάδα ρομποτικής του Γυμνασίου Αρχαγγέλου, Λακατάμιας, στο Robotex International

Η εικαστικός Ειρήνη Γκόνου παρουσιάζει τη νέα της έκθεση με τίτλο De Materia Magica

Graphic Stories Cyprus to Represent Cyprus at the Prestigious Festival Eastern European Design (FEED) in Warsaw!