29.5.18

Ετήσια έκθεση τελειόφοιτων CUT OUT 2018

Το Τμήμα Πολυμέσων και Γραφικών Τεχνών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, διοργανώνει για άλλη μια φορά την ετήσια έκθεση τελειόφοιτων CUT OUT 2018. Στην οπτική επικοινωνία ένα έργο ξεκινά με ένα “λευκό καμβά”. Η δημιουργία ξεκινά με άδειες κόλλες χαρτιού που γεμίζουν με προσχέδια, ένα νέο αρχείο στο λογισμικό ή ακόμα και με ένα κομμάτι ξύλο. Την ίδια στιγμή, εμείς ως τελειόφοιτοι, σχεδιάσαμε δεκάδες πρωτότυπα, γράψαμε χιλιάδες λέξεις και ξοδέψαμε μπόλικες από τις άδειες στιγμές, στην ανάγκη μας για δημιουργία, πειραματισμό, έρευνα και γνώση. Τέσσερα χρόνια μετά, καλούμαστε για άλλη μια φορά να “αδειάσουμε” τις γεμάτες από εμπειρίες σελίδες μας και να θέσουμε ξανά μια νέα αρχή. Σας περιμένουμε να αναλύσουμε μαζί τις έννοιες του κενού και της ύλης, της φόρμας και του περιεχομένου, της έννοιας και της ερμηνείας. Η CUT OUT *blank φέτος φιλοξενείται στο Εργαστήριο Αλληλεπίδρασης και Τεχνολογίας (ΕΑΤ), στο Εργαστήριο Φωτογραφίας (Blue Pearl) και στο Υπόγειο της Πλατείας Ηρώων, Λεμεσό.

Για περισσότερες πληροφορίες:
http://cutout.cut.ac.cy/
https://www.facebook.com/cutout18/
*Ευχαριστούμε το Greek Natural



The Department of Multimedia and Graphic Design of the Cyprus University of Technology organises the annual graduate show; CUT OUT 2018 . In visual communication a project starts with a "blank canvas". Creation begins with an empty paper, a new file in a software or even a piece of wood. At the same time, we as graduates, have designed dozens of prototypes, we have written thousands of words, and we have spent lots of empty moments, for creativity, experimentation, research and knowledge. Four years later, we are called once again to "empty" our full of experience pages and to start from the beginning. CUT OUT *blank will be hosted at the Lab of Interaction and Technology (EAT), Photography Lab (Blue Pearl) and at the Basement of Heroes’ Square (Plateia Iroon), Limassol.

For further information:
http://cutout.cut.ac.cy
https://www.facebook.com/cutout18
*Special thanks to Greek Natural





No comments: