Είmasτε Δίπλα Στα Παιδιά - Ενάντια Στην Παιδική Κακοποίηση #kidstoo

Δελτίο Τύπου Υπεραγορά MAS


 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Εμείς βάζουμε τη φιλοξενία, 

εσύ το ταλέντο

και μαζί ευαισθητοποιούμε όλο τον κόσμο 

για την παιδική κακοποίηση!

 



Μια πρωτοβουλία των Υπεραγορών Mas, με αφορμή τη νέα εκστρατεία που θα γίνει για πρώτη φορά στην Κύπρο στον χώρο των Υπεραγορών Mas, με σκοπό να καυτηριάσει το θέμα της παιδικής κακοποίησης και να προβληματίσει το κοινό. 

 

Με την εκστρατεία «Είmasτε Δίπλα Στα Παιδιά - Ενάντια Στην Παιδική Κακοποίηση», υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας και με τη συμμετοχή του Οργανισμού «Hope for Children” CRC Policy Center, απευθυνόμαστε σε όλους και στέλνουμε ανοιχτή πρόσκληση σε όλα τα Πανεπιστήμια του τόπου μας.

 

Καλούμε τους φοιτητές γραφιστικής, μετά το κίνημα #metoo να εμπνευστούν και να ξεκινήσουν με τα έργα τους ένα νέο κίνημα: το #kidstoo!


Ας δημιουργήσουμε μαζί μια αλλιώτικη έκθεση με τη δική σου κοφτερή ματιά για αυτό το σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα. 

Ας δώσουμε μαζί ένα δυνατό μήνυμα σε όλη την Κύπρο, με τα έργα των πιο ταλαντούχων νέων μας. 

Ας μιλήσουμε εμείς εκ μέρους των παιδιών και ας σταθούμε Ενάντια στην παιδική κακοποίηση!

 

Οι ενδιαφερόμενοι δημιουργοί καλούνται να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα συμμετοχής όπου θα συνοδεύεται με το έργο τους.

 

Κάθε έργο θα κριθεί από την ειδική κριτική επιτροπή και ένας νικητής θα λάβει χρηματικό έπαθλο, ενώ όλα τα έργα που θα διακριθούν θα λάβουν μέρος στην κινητή έκθεση των Υπεραγορών Mas.

 

 

Εάν επιθυμείτε να λάβετε μέρος, συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας και έπειτα, ενημερωθείτε και υπογράψτε το έντυπο των Όρων και των Διαδικασιών του Διαγωνισμού.  


 

 [αντιγράψτε και συμπληρώστε την πιο κάτω φόρμα συμμετοχής]

 



ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

 

ΟΝΟΜΑ 

 

ΕΠΩΝΥΜΟ

 

ΤΗΛΕΦΩΝΟ (ΚΙΝΗΤΟ)                                             (ΣΤΑΘΕΡΟ)

 

E-MAIL

 

 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ

Μαζί με το έργο σας καλείστε να συμπληρώσετε και να αποστείλετε και το παρακάτω κείμενο που ενδεχομένως να συνοδεύει το έργο σας στην έκθεση. Θα περιλαμβάνει τα στοιχεία σας και λίγα λόγια για την ονομασία του και το δημιουργικό σας σκεπτικό. Παρακαλούμε μην υπερβείτε τις 100 λέξεις. 

 

 

Όνομα 

_______________________________________________________________

 

Τίτλος έργου 

_______________________________________________________________ 


Λίγα λόγια για το σκοπό, τη σκέψη μου και τη δημιουργία αυτή: 


_______________________________________________________________


_______________________________________________________________


_______________________________________________________________



ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να συμμετέχουν με έργα τους στον Διαγωνισμό, το οποίο οφείλουν να αποστείλουν σε υψηλή ανάλυση (300 resolution), σε μέγεθος 60x100 και σε μορφή PDF στην ηλεκτρονική διεύθυνση maria.georgiou@mascy.net 

Maria Georgiou - 22015964

 

Τα έργα στη συνέχεια, θα αξιολογηθούν από την κριτική επιτροπή του Διαγωνισμού, η οποία θα αποτελείται από τους εξής κριτές:

α. Έναν κριτή από τις Υπεραγορές Mas 

β. Έναν κριτή από το Υπουργείο Παιδείας

γ. Ομάδα κριτών που θα αποτελείται από εκπροσώπους των Πανεπιστημίων 

δ. Έναν κριτή από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Graphic Stories

 

Ένας νικητής θα λάβει χρηματικό έπαθλο ενώ οι προτάσεις που θα υποβληθούν και θα διακριθούν στον Διαγωνισμό, θα τυπωθούν και θα εκτεθούν σε διάφορα σημεία 4 Υπεραγορών Mas (σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα, Αμμόχωστο) για 30 ημέρες. Εικόνες των έργων αυτών, θα προβληθούν και διαδικτυακά ή και σε άλλα μέσα.


Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στην πρώτη Υπεραγορά Mas στην Λεμεσό με προσκεκλημένους όλους τους συμμετέχοντες φοιτητές και τους εμπλεκόμενους φορείς.

 

Όλοι οι συμμετέχοντες στον Διαγωνισμό αποδέχονται πλήρως και χωρίς καμία επιφύλαξη τους παρόντες Όρους και Διαδικασίες. Αν κάποιος δεν αποδέχεται τους παρόντες Όρους και Διαδικασίες δεν μπορεί να συμμετέχει στον Διαγωνισμό.   

Μετά τη λήξη της έκθεσης των έργων, η Διοργανώτρια δεν υποχρεούται να επιστρέψει τα έργα που έχουν σταλεί, διακριθεί, τυπωθεί και εκτεθεί στις Υπεραγορές της, ενώ έχει το δικαίωμα να τα χρησιμοποιήσει με οποιονδήποτε τρόπο αποφασίσει ή και να τα εκθέσει και πάλι στο μέλλον για σκοπούς υπέρ της εκστρατείας ενάντια στην παιδική κακοποίηση.


 

Επίσης, όλοι οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν, δηλώνουν και αποδέχονται ρητώς και ανεπιφύλακτα ότι:


(α) Ο τηλεφωνικός αριθμός, το e-mail που δηλώνουν ως συμμετέχοντες σε αυτόν τον Διαγωνισμό, δεν μπορεί να ανήκει σε τρίτο φυσικό ή νομικό πρόσωπο, αλλά στους ιδίους

(β) τα προσωπικά τους στοιχεία είναι ακριβή και αληθή.

(γ) είναι ενήλικοι άνω των δεκαοκτώ (18) ετών

(δ) η προσωπικότητά τους δεν προσβάλλεται ούτε μειώνεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο από τη συμμετοχή τους στον Διαγωνισμό της Διοργανώτριας στον οποίο θα συμμετέχουν με τα προσωπικά δεδομένα τους (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας /σταθερό ή κινητό, email).

(ε) δεν προσβάλλουν προσωπικά δεδομένα ή το δικαίωμα της προσωπικότητας οποιουδήποτε τρίτου.

(στ) δεν προσβάλλουν δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε τρίτου.

(ζ) ρητώς συναινούν στο να χρησιμοποιήσει η Διοργανώτρια τα προσωπικά τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση) με σκοπό την εξυπηρέτηση του Διαγωνισμού.

(η) παρέχουν τη συγκατάθεση και εξουσιοδότησή τους στη Διοργανώτρια για την προβολή του Διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του διαδικτύου (internet) καθ’ όλη τη διάρκειά του. 

Η Διοργανώτρια επιφυλάσσεται να χρησιμοποιήσει και δημοσιεύσει οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την διεξαγωγή του Διαγωνισμού.

(θ) παρέχουν τη συγκατάθεση και εξουσιοδότηση για τη διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος, χωρίς την υποχρέωση πρότερης ενημέρωσης ή καταβολής αποζημίωσης. Η Διοργανώτρια επίσης διατηρεί το δικαίωμα δημοσίευσης οπτικοακουστικού υλικού από την απονομή, την έκθεση, την κλήρωση ή την ψηφοφορία και την παράδοση του χρηματικού έπαθλού.

(ι) δίνουν τη ρητή συγκατάθεσή τους στην Διοργανώτρια και την εταιρεία που διαχειρίζεται το τεχνικό κομμάτι του Διαγωνισμού να έχουν πρόσβαση στις βασικές πληροφορίες του προφίλ τους στην πλατφόρμα του Facebook, να στέλνουν απευθείας e-mail αναφορικά με την εξέλιξη του Διαγωνισμού στο e-mail που έχουν δηλώσει οι συμμετέχοντες χωρίς αυτό να θεωρείται μήνυμα spam και να επιτρέπουν εφόσον το επιθυμούν, την αποστολή μηνυμάτων στο τοίχο του προφίλ τους στη Πλατφόρμα του Facebook.

ια) παραιτούνται από κάθε δικαστική ή εξώδικη ενέργεια κατά της Διοργανώτριας σε περίπτωση που η τελευταία κρίνει ότι κάποιος συμμετέχων πρέπει να διαγραφεί από τον Διαγωνισμό για οποιονδήποτε λόγο όπως:

(1) Όσοι ρητά δεν έχουν συμφωνήσει με τους παρόντες Όρους.

(2) Οι εργαζόμενοι της Διοργανώτριας καθώς και οι εργαζόμενοι των Χορηγών

(3) Τα πρόσωπα συγγένειας α’ και β’ βαθμού με τους ανωτέρω υπό (γ) εργαζόμενους και οι σύζυγοι των εργαζόμενων αυτών.


 

Αποδέχομαι τους παραπάνω Όρους και Προϋποθέσεις:

 

 

Υπογραφή

 

Comments

Popular

Διπλή διεθνής διάκριση για την ομάδα ρομποτικής του Γυμνασίου Αρχαγγέλου, Λακατάμιας, στο Robotex International

Η εικαστικός Ειρήνη Γκόνου παρουσιάζει τη νέα της έκθεση με τίτλο De Materia Magica

Graphic Stories Cyprus to Represent Cyprus at the Prestigious Festival Eastern European Design (FEED) in Warsaw!