Αναζητούμε την ομορφιά ξορκίζοντας το ζόφο - GR Design Mag

Αναζητούμε την ομορφιά ξορκίζοντας το ζόφο
Deadline: 31|05|20Το περιοδικό «gr design» απέναντι σε αυτό που συμβαίνει παγκοσμίως, την επέλαση του COVID-19, παράγει το δικό του «οπτικό εμβόλιο». Ένα κάλεσμα σε όλους τους δημιουργούς της οπτικής επικοινωνίας, γραφίστες και εικαστικούς, να δημιουργήσουν μια αφίσα με θέμα τον COVID-19.

Ο τρόπος προσέγγισης είναι ελεύθερος. Αφορά είτε την υγειονομική κατάσταση, είτε το σύστημα Υγείας, τα νοσοκομεία, τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, τους αστέγους, τους πρόσφυγες, τα κλειστά σχολεία, τη μοναξιά, την οικογενειακή κακοποίηση, την αισχροκέρδεια, τα αδέσποτα, την οικονομία έτσι όπως διαμορφώνεται, την ΕΕ, τους ηγέτες, όλα όσα εμπεριέχουν μια σχέση με την πανδημία στην ελληνική και την παγκόσμια πραγματικότητα.

Οι 50 αφίσες που θα επιλεχθούν από την ομάδα σύνταξης του «gr design» θα παρουσιαστούν στα τέλη Ιουλίου στη νέα έκδοση του περιοδικού και στην ιστοσελίδα του, καθώς και σε εκτενές ρεπορτάζ στον Τύπο και στην τηλεόραση. Επιπλέον θα εκτεθούν στον δημόσιο χώρο, σε σημεία που σύντομα θα ανακοινώσουμε.

Περισσότερες προδιαγρφές και πληροφορίες στην ιστοσελίδα του περιοδικού gr design:
https://covid-19.grdmagazine.gr/


Υποστηρίζει το Graphic Stories Cyprus - www.graphicstoriescyprus.com


Comments

Popular posts from this blog

Τέταρτος διεθνής διαγωνισμός αφίσας από το Μουσείο Τυπογραφίας

Συνέντευξη: Τάσος Αναστασιάδης | Ο πρωτοπόρος των κυπριακών κόμικ

Η πέτρα του Σίσυφου