D6:EU Emergency, Influence and Practice Workshops

Εργαστήριο 1: 
Επείγουσα Ανάγκη, Επιρροή και Πρακτική: Πολιτισμός και Κλιματική Αλλαγή 
(διαδικτυακά σεμινάρια) 

Το D6:EU σας προσκαλεί σε μια σειρά συζητήσεων που θα διερευνήσουν πώς ο πολιτιστικός τομέας μπορεί να συμβάλει στην αντιμετώπιση της έκτακτης ανάγκης για το κλίμα. 
Εργαστήριο 1: Υπευθυνότητα - μια εισαγωγή στα πράσινα εργαλεία. 

Συμμετέχετε στο Zoom από όπου κι αν βρίσκεστε την Τετάρτη, 20 Απριλίου, 10.30-12.00 EEST // 9.30-11.00 CET // 8.30-10.00 BST 

Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης ή ακολουθήστε τον σύνδεσμο για πληροφορίες εγγραφής: link

Η Caro Overy, Green Arts Manager από το @ccscotland, ηγείται του πρώτου εργαστηρίου, το οποίο περιλαμβάνει τον τρόπο χαρτογράφησης και τμηματοποίησης των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα του οργανισμού ή της καλλιτεχνικής σας πρακτικής και θα σας εξοπλίσει με πράσινα εργαλεία για τη μέτρηση του αποτυπώματος άνθρακα. 

Ημέρα: Τετάρτη, 20 Απριλίου, 10:30-12:00 EEST // 9.30-11.00 CET // 8.30-10.00 BST 






Εργαστήριο 2: 
Επιρροή - ενισχύοντας τη φωνή σας 

Συμμετέχετε στο Zoom από όπου κι αν βρίσκεστε την Τετάρτη, 20 Απριλίου, 16.00-17.30 EEST // 15.00-16.30 CET // 14.00-15.30 BST 

Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης  ή ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο για πληροφορίες εγγραφής: link 






Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Kay Michael @culturedeclares και @letterstotheearth ηγείται του εργαστηρίου του D6:EU που διερευνά τρόπους με τους οποίους ο πολιτισμός, η δημιουργικότητα και η τέχνη μπορούν να ανταποκριθούν στην κλιματική κατάσταση έκτακτης ανάγκης. 

Ημέρα: Τετάρτη, 20 Απριλίου, 16:00 - 17:30 EEST // 15:00-16:30 CET // 14:00-15:30 BST

Comments

Popular posts from this blog

6th International Poster Contest by Graphic Stories | Prizes with a total value of €43.000

Toolkit Designers Meeting 2016

Συνέντευξη: Ειρήνη Γκόνου - Εικαστικός