ΕΓΕΚ: Η αξία της δουλειάς μας 12/07/2017 στο ΤΕΠΑΚ

Η Αξία της Δουλειάς Μας:
H 2η Δραστηριότητα από την Ένωση Γραφιστών Και Εικονογράφων Κύπρου


Η Ένωση Γραφιστών Και Εικονογράφων Κύπρου ανακοινώνει 2η εκδήλωση, στα πλαίσια των προγραμματισμένων δραστηριοτήτων της, για το 2017. Πρόκειται για τη συζήτηση/διάλεξη με τίτλο Η Αξία της Δουλειάς Μας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουλίου, 2017, η ώρα 19:00 στο αμφιθέατρο του ΤΕΠΑΚ Πεύκιος Γεωργιάδης, στην Λεμεσό.

Ποια είναι η αξία της δουλειάς των επαγγελματιών του χώρου; Με πιο τρόπο μπορούμε να την καθορίσουμε ορθά, τόσο για εμάς, όσο και για τους πελάτες μας; Η Ένωση με κίνητρο τη δέσμευσή της να προστατεύσει τη δημιουργική βιομηχανιά της Κύπρου προσκαλεί νομικούς και λογιστές για μια συζήτηση που αφορά όλους τους επαγγελματίες του δημιουργικού τομέα. Κοστολόγια, τιμολόγια, συμβάσεις και προσφορές θα είναι μερικά από τα θέματα που θα συζητηθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Προσκεκλημένοι ομιλητές της Ένωσης Γραφιστών και Εικονογράφων Κύπρου είναι ο Μάριος Παναγίδης (συνέταιρος) και Παναγιώτης Σαββίδης (δικηγόρος) από το δικηγορικό γραφείο Haviaras & Philippou Αdvocates & Legal Consultants καθώς και ο Κωνσταντίνος Μίτσιγκας (συνέταιρος) από το συμβουλευτικό οίκο FINCAP Advisers.






Η είσοδος για τα μέλη του συνδέσμου είναι δωρεάν.
Για μη μέλη €8.

Comments

Popular

Διπλή διεθνής διάκριση για την ομάδα ρομποτικής του Γυμνασίου Αρχαγγέλου, Λακατάμιας, στο Robotex International

Η εικαστικός Ειρήνη Γκόνου παρουσιάζει τη νέα της έκθεση με τίτλο De Materia Magica

Graphic Stories Cyprus to Represent Cyprus at the Prestigious Festival Eastern European Design (FEED) in Warsaw!